Volg ons via
 
 
 

Karin Slaughter - Verbroken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Wat houdt Lena Adams voor hem verborgen en wat had zij te maken met de dood van Jeffrey Tolliver? En waarom heeft Sara zijn hulp nodig bij het onderzoek?

 Terwijl het onderzoek vordert, doet Will rondvraag naar de feiten rond Jeffreys dood. De twee vrouwen naast hem zijn beiden vastbesloten de waarheid boven tafel te krijgen, waarbij Lena steeds meer onder druk komt te staan en Sara's wantrouwen steeds groter wordt. Langzaam ontrafelt Will een zaak vol explosieve geheimen – en komt hij dicht bij een waarheid die dodelijk kan zijn.

Verbroken is een meesterlijke thriller over rauwe emotie, gevaarlijke vooroordelen en een dodelijk spel van verraad. Met haar ijzingwekkende thrillers verwierf Karin Slaughter (1971) internationaal de titel 'Koningin van de suspense', lof van collegamisdaadschrijvers en een schare trouwe fans. Want wie eenmaal een Slaughter heeft gelezen, wil er geen een meer missen.

Karin Slaughter - Verbroken
Uitg. Cargo

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1166
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, tweedehands boeken, boeken online, slaughter
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.