Volg ons via
 
 
 

charles den Tex - Onmacht / Geschenkboek 2010

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Het geschenkboek Onmacht is in juni 2010 het cadeau van de boekwinkel voor elke klant die voor ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken koopt.

Synopsis geschenkboek Onmacht
In de relatie tussen Ellen en Victor is het stadium van de kleine irritaties ruimschoots gepasseerd. De wens om de ander het naar de zin te maken wordt een gewoonte, de gewoonte wordt een sleur, de sleur wordt onvermogen. Onmacht om te leven zoals je dat zelf wilt, onmacht om uit te spreken wat er dwars zit, wat niet er gaat, wat verstikt. De een probeert het onvermijdelijke te negeren in de hoop dat het met de tijd zal slijten. De ander heeft al maatregelen genomen om de situatie draaglijk te maken.

Als op een onverwacht moment de bom barst, lijkt een scheiding even onafwend-baar als wenselijk. Maar onder druk van de nieuwe situatie verscherpen de verhoudingen zich en neemt het verhaal een onverwacht gruwelijke wending.

In Onmacht weet Charles den Tex de psychologische spanning naar een hoogtepunt te voeren. Hij creëert een zinderend verhaal over het menselijk tekort, hard en heel dichtbij. Ieder van ons had er een rol in kunnen spelen.
 
Charles den Tex - Onmacht / Geschenkboek 2010
www.maandvanhetspannendeboek.nl 

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1184
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, maand van het spannende boek, geschenkboek
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.