Volg ons via
 
 
 

Een op de vijf Nederlanders is bang om oud te worden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Belmondo lanceert website voor persoonlijke verhalen

Eén op de vijf Nederlanders zegt bang te zijn om oud te worden. Dit blijkt uit onderzoek van uitgeverij Belmondo Books, uitgevoerd onder 500 Nederlanders door Panelwizard. Ruim 80 procent vindt het daarom fijn om herinneringen zo veel mogelijk vast te leggen. Dit om te voorkomen dat we ze vergeten, want dit is een angst die bij 40 procent van de Nederlanders leeft. Herinneringen zijn ons kennelijk dierbaar. Daarom lanceert de uitgeverij vandaag de website www.belmondo.nl waar je persoonlijke verhalen op een makkelijke en creatieve manier kan publiceren in een boekje dat je vervolgens opgestuurd krijgt. Om te bewaren of als cadeau aan familie en vrienden.

Je eigen verhaal in een boek
Nederlanders vinden het niet alleen fijn om herinneringen vast te leggen, ze willen dit ook graag vaker doen, geeft tweederde aan. Reden genoeg voor Belmondo om een website te starten waar mensen hun persoonlijke en mooie verhalen gemakkelijk kunnen vastleggen in een boekje. Niet alleen om te bewaren, maar vooral om deze met anderen te kunnen delen. Dat is belangrijk voor een goede relatie met familie en vrienden. Maar liefst 90 procent van de Nederlanders is het er namelijk over eens dat het delen van herinneringen mensen dichter bij elkaar brengt.

Boekjes maken met één druk op de knop
“Op de website Belmondo.nl kunnen mensen in een aantal stappen een boekje maken waarin hun herinneringen en verhalen in tekst en beeld kunnen worden vastgelegd,” vertelt Thomas Beekman, oprichter en eigenaar van Belmondo. “Op een voorgemaakte template kunnen mensen gemakkelijk hun teksten typen en foto’s uploaden. Met een simpele druk op de knop wordt het boekje vervolgens uitgeprint,  ingebonden en opgestuurd.” Je kunt kiezen uit ‘Het Papaboekje’, ‘Het Mamaboekje’, ‘Het Papa en Mamaboekje’, ‘Het Opa en Omaboekje’, ‘Het Omaboekje’, ‘Het Dochterboekje’, ‘Hét Zwangerschapsboekje’, ‘Het Grote Vriendenboek voor volwassenen’, ’Het Hondenboekje’, ‘Het Kattenboekje’, ‘Het Vakantieboekje’, ‘Het Trouwboekje’, ‘Het Collegaboekje’ en ‘Het Receptenboekje’.

www.belmondo.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 872
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
verhalen, Opa en Omaboekje, kinderboek
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.