Volg ons via
 
 
 

Cornelie van Well - Kleinkind onbereikbaar

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

 “Grootouders, uw kleinkinderen hebben u nodig.”

Duidelijker dan dit citaat uit de inleiding van Else-Marie van den Eerenbeemt kan het thema van dit boek niet verwoord worden. De kroon op het leven van veel ouders is de komst van kleinkinderen. Relatieproblemen of slechte communicatie kunnen deze droom wreed verstoren. Vele duizenden grootouders komen elk jaar in de situatie dat zij geen contact meer kunnen hebben met hun kleinkinderen.

In dit boek leest u de verhalen van die grootouders, maar ook die van de ouders en de kleinkinderen.Het zijn schrijnende verhalen, niet alleen van de grootouders, maar ook van de kleinkinderen en de ouders.

Deskundigen geven hun mening en adviezen. Dit boek is bestemd voor grootouders en hun omgeving, maar zeker ook voor hulpverleners. Dit is het zevende boek van Cornelie van Well (1952). Haar eerdere boeken gaan over uiteenlopende onderwerpen, zoals schizofrenie, mantelzorg, achondroplasten en ex-gedetineerden. In alle boeken staat de mens en zijn beleving van het onderwerp centraal. De verhalen zijn vaak indringend, en worden aangevuld met adviezen uit de praktijk. Vaak is Cornelie van Well zelf betrokken bij het onderwerp waarover zij schrijft, zo ook bij dit boek. Cornelie van Well (humanisticus) heeft naast het schrijven van boeken een praktijk voor levensvragen.

Cornelie van Well - Kleinkind onbereikbaar
Uitg. De Graaff

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1824
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Grootouders, kleinkinderen, omgangsrecht, opa en oma
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.