Volg ons via
 
 
 

Dierenpark Emmen | Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen wil bezoekers op een prettige, recreatieve manier betrekken bij de levende natuur

Wildlands Adventure Zoo wil bezoekers op een prettige, recreatieve manier betrekken bij de levende natuur. De combinatie van vaak grote groepen dieren, aangename beplanting en spannende exposities maakt van Wildlands Adventure Zoo een unieke organisatie.
Onze organisatie kenmerkt zich door een open structuur. Medewerkers van het park worden van harte uitgenodigd initiatieven te tonen gericht op de verbetering van de kwaliteit van het park. Centrale thema’s zijn: welzijn voor onze dieren, gastvrijheid tegenover onze bezoekers, een hoog kwaliteitsbewustzijn en een grote verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu. Binnen de organisatie zijn een groot aantal vakmanschappen vertegenwoordigd. Dit uit zich in relatief veel gespecialiseerde afdelingen.

De doelstelling van Wildlands Adventure Zoo Emmen is het geven van informatie over en het kweken van belangstelling voor natuur en milieu. Het inzicht dat de levende natuur niet uit allemaal losse dieren en planten bestaat, maar uit een samenhangend geheel, staat daarbij voorop.

Klik op onderstaand plaatje voor alle informatie


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Door: Redactie
Hits: 2500
Categorie: 
Dagje uit
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wildlands emmen korting, dierenpark emmen openingstijden, wildlands, dierenpark