Volg ons via
 
 
 

25 en 26 febr - Neuzelbeurs Rijswijk

Neuzelbeurs Rijswijk | De grootste koopjesmarkt van de regio!

Op zaterdag 25 en zondag 26 februari vindt de Neuzelbeurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Enkele honderden kramen staan klaar met tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes. De Neuzelbeurs biedt voor ieder wat wils. De producten zijn voordelig geprijsd en het is gebruikelijk om af te dingen. 

Naast vele koopjes vindt u op de Neuzelbeurs ook enkele kramen met smakelijke producten om mee naar huis te nemen, zoals snoep, sambal en worst. Nieuw dit keer is de aanwezigheid van Kidzfestijn op de Neuzelbeurs om leuke workshops voor kinderen aan te bieden. 

Door standhouders van de Neuzelbeurs zijn meerdere leuke prijzen aangeboden die gewonnen kunnen worden. Neem een kijkje op de website www.neuzelbeurs.nl en ga naar de Mail & Win actie pagina om kans te maken op leuke prijzen & twee vrijkaartjes tot de beurs!

De toegang tot de Neuzelbeurs bedraagt € 4,00 p.p., voor kinderen van 7 t/m 12 jaar geldt een entreeprijs van € 3,00 en tot en met zes jaar is de entree vrij. Het is ook mogelijk om een weekendkaartje te kopen voor € 6,00 p.p.!

Wilt u zelf handel verkopen op de Neuzelbeurs?  Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900. 

Locatie:         De Broodfabriek, Volmerlaan 12, Rijswijk
Openingstijden:    10.00 uur tot 17.00 uur
Meer informatie:     www.de-broodfabriek.nl 
www.neuzelbeurs.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Door: Redactie
Datum: 07-01-2013
Hits: 14069
Categorie: 
02 Februari
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
neuzelbeurs, vlooienmarkt rijswijk, vlooienmarkten, vlooienmarkt, marktagenda, tweedehands koopjes