Volg ons via
 
 
 

jan - Senioren Expo 2014 / Veldhoven

Senioren Expo | Grootste beurs voor 50-plussers in het zuidelijk deel van Nederland

Dé beurs voor 50-plussers mag u niet missen

De Senioren Expo in het evenementencomplex van Koningshof te Veldhoven is de grootste beurs voor 50-plussers in het zuidelijk deel van Nederland. De beurs wordt in 2014 voor de twaalfde keer georganiseerd.
Informeren, adviseren en amuseren
Zes dagen lang kunnen de 50-plussers zich tijdens de Senioren Expo laten informeren, adviseren en amuseren. In een sfeervolle omgeving worden ze geprikkeld tot actieve deelname aan zang, dans en demonstraties. Een beurs waar men veel kan ontdekken en beleven.
De Senioren Expo is echt een dagje uit!
De Senioren Expo is een complete huishoudbeurs met ruim 100 stands. Men vindt er alles over sfeervol wonen en leven, reizen, gezondheid en beweging en hobby en creativiteit.  

De Senioren Expo is alles onder één dak voor de 50-plussers. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van het optreden van seniorenorkesten/-koren en artiesten.
KBO-Brabant plein
Een speciaal plein is ingericht naast het beursgedeelte. KBO-Brabant zal hier aanwezig zijn met een ontmoetingsplein. Bezoekrs kunnen hier terecht met vragen over uiteenlopende zaken zoals cultuur, educatie, kadervorming, belangenbehartiging en ouderenadvisering. Ook is het de plek bij uitstek om KBO-leden te ontmoeten en informatie uit te wisselen.
Utnodiging
Wij nodige u van harte uit om het grootste seniorenevenement in het zuidelijk deel van Nederland te bezoeken. Tot ziens op een van de beursdagen van dinsdag 14 t/m zondag 19 januari 2014

  • NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven 
  • Meer info: www.55plusexpo.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Door: Redactie
Datum: 26-06-2011
Hits: 7460
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
55plusbeurs, plusbeurs, lifestyle, 50plusbeurs, seniorenbeurs, veldhoven, 50 plusbeurs